Komende vanuit Arnhem en Utrecht
Neem op de A12 de afslag A50 richting Nijmegen en neem vervolgens de A73 richting Venlo, bij afslag “Malden Mook Heumen Groesbeek” verlaat u de snelweg, boven aan het viaduct naar links, en volg de borden Groesbeek, in Mook gaat u linksaf richting Groesbeek, deze weg leidt u door het bos, blijf deze weg volgen wij zijn gevestigd aan de linkerzijde aan de rotonde.

Komende vanuit den Bosch
Neem richting Nijmegen de A50 en neem vervolgens de afslag A326 richting Nijmegen, en neem vervolgens de A73 richting Venlo, bij afslag “Malden Mook Heumen Groesbeek” verlaat u de snelweg, boven aan het viaduct naar links, en volg de borden Groesbeek, in Mook gaat u linksaf richting Groesbeek, deze weg leidt u door het bos, blijf deze weg volgen wij zijn gevestigd aan de linkerzijde aan de rotonde.

Komende vanuit Venlo
Neem de A73 richting Nijmegen en neem afslag “Malden Mook Heumen Groesbeek”. Bovenaan het viaduct naar rechts, en volg de borden Groesbeek, in Mook gaat u linksaf richting Groesbeek, deze weg leidt u door het bos, blijf deze weg volgen wij zijn gevestigd aan de linkerzijde aan de rotonde.